Ga naar hoofdinhoud
Twijgje liggend

Wie ben ik

Twijgje rechts
Twijgje boven

Met veel passie en liefde begeleid en coach ik mensen naar een gelukkiger en liefdevoller leven

  • 2010: Master Criminologie
  • 2021-2023: SamCirkel (3de jaar lopende)
  • 2023: Jouvolutie (lopende)
  • 2023: Bachelor Psychologie (lopende)
Waar hou ik van:
  • Spelen met mijn kinderen
  • Wandelen met mijn favoriete viervoeter in de bossen
  • Sporten
  • Motorrijden
  • Af en toe een goed boek met een glas rode wijn

Mijn naam is Kenny, getrouwd met een prachtige vrouw, met twee schatten van dochters en een energieke maar bijzonder lieve border collie. In 2010 behaalde ik mijn Master in de Criminologie. Al sinds mijn studies heb ik een enorme interesse in de menselijke psyche en het algemeen welzijn van mensen. Ik heb zelf jarenlang geworsteld met verschillende angsten en trauma’s vanuit de kindertijd waarin overlevingsmechanismen steeds de bovenhand hadden op het uiten en voelen van emoties.

In 2021 ben ik uitgevallen met een zware burn-out, waarna ik gestart ben met een 3-jarige therapeutopleiding bij SAMcirkel. In deze opleiding heb ik veel over mezelf geleerd en ben ik, met vallen en opstaan, door verschillende lagen van oud verdriet en emoties gegaan waarin er veel inzicht en bewustzijn van patronen in mezelf is ontstaan. Gedurende de opleiding is ook de therapeut in mij wakker geworden. Met veel trots kan ik zeggen dat ik in mei 2023 mijn eigen praktijk heb opgestart in Weelde (Ravels) waar ik met veel passie en liefde mensen begeleid en coach naar een gelukkiger en liefdevoller leven. Naast mijn eigen praktijk in Weelde, ben ik ook werkzaam in de mooie praktijk E-Qi Sense in Poppel.

Als therapeut en als mens wil ik mezelf ook verder blijven ontwikkelen en ontplooien. In de toekomst staan er ook nog verschillende therapeutische opleidingen gepland.

Therapeut Kenny met hond
Therapeut Kenny met kind
Twijgje boven

Een gelukkiger en liefdevoller leven

Angsten en onveiligheid ontstaan meestal in de kindertijd. Op latere leeftijd kunnen deze angsten leiden tot negatieve denkpatronen, belemmerende overtuigingen, geblokkeerde emoties, enz… met een ongelukkig(er) leven tot gevolg. Ik begeleid je in het proces om deze angsten in te duiken en te transformeren naar meer liefde en geluk.

Zelfliefde en zelfzorg
Patronen doorbreken en veranderen
Positieve mindset
Boeddha beeldje
De kracht van emoties
Lichaamsgerichte therapie
Balans tussen eigen behoeften en behoeften van anderen
Kennismakingsgesprek

Een eerste gesprek is steeds een kennismakingsgesprek en neemt ongeveer 1u in beslag.

Maak een afspraak